Nederlands English
Valuation & Consultancy

BaseValue start 1 januari 2017!

Op 1 januari 2017 is het zover! BaseValue opent haar deuren en gaat van start met taxaties, consultancy en educatie diensten. Sake van den Berg, André Deleroi en Erik Vlaming vormen samen de oprichters. Zij hebben met elkaar meer dan 25 jaar professionele ervaring opgedaan bij Fakton. De wens om zelf te ondernemen in combinatie met nog verdere specialisatie bracht hen bij elkaar. Zij starten de onderneming vanuit Elburg, onder de rook van Zwolle, centraal in Nederland.

Sake studeerde Bouwmanagement en Vastgoedbeheer aan de TU-Delft en startte zijn carrière bij DVP, waarna hij aan de slag ging bij Fakton. Van 2002 tot en met 2008 had hij een eigen makelaars- en taxatiebureau op de Veluwe. In 2008 keerde hij terug naar Fakton en zette daar de service lijn Fakton Valuation op.

André studeerde Civiele techniek aan de TU-Delft. Na zijn afstuderen ging hij als hoogbouw-constructeur aan de slag bij Ballast Nedam. In 2003 maakte hij de overstap naar Fakton. Na jaren als consultant aan het werk te zijn geweest behaalde hij de certificeringen voor NRVT-taxateur maar ook voor de Duitse HypCert. André bouwde de laatste jaren ook mee aan de opbouw van Fakton Valuation.

Erik studeerde Planologie aan de Universiteit van Amsterdam. Aanvullend studeerde hij Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na afronding van zijn studie startte hij een eigen onderneming. In 2013 ging Erik aan de slag bij Fakton als consultant. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij het opstellen van business cases, maar ook bij het professionaliseren van vraagstukken omtrent gemeentelijk vastgoed.

BaseValue is er helemaal klaar voor! Wij wensen u op voorhand een mooi en gezond 2017 toe!