Nederlands English
Valuation & Consultancy

Het verzorgen van educatie en delen van kennis doen wij graag en vormt een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Zo zijn wij auteur van diverse vakinhoudelijke boeken waarin vastgoedrekenen en taxeren de onderwerpen vormen.

Samen met SPRYG Real Estate Academy geven wij verschillende vastgoedcursussen over onze expertise in vastgoedrekenen en vastgoedtaxeren: Integraal Vastgoedrekenen, Masterclass Vastgoedrekenen en Basiscursus Taxeren van Vastgoed. Tevens zijn wij mede-auteurs van SPRYG’s bekende studieboeken Vastgoedrekenen met Spreadsheets en Investeren in Vastgoed, Grond en Gebieden.

In opdracht van Noordhoff-uitgevers schreven wij het hoofdstuk Parkeervastgoed voor het boek ‘Taxatieleer Vastgoed 2’.

Wij zijn betrokken bij diverse vastgoedopleidingen zoals de ASRE, Nyenrode, Academie voor Vastgoed en de Beroepsopleiding Makelaars.

Voor onder andere diverse banken, corporaties en gemeenten verzorgen wij op maat gemaakte opleidingstrajecten waar vastgoedrekenen, taxaties en ruimtelijke ordening vaak de onderwerp vormen. Maar ook specifieke taxatieopleidingen en parkeergerelateerde opleidingen kunnen wij verzorgen.

Onze mensen hebben veel ervaring als docent en trainer. Het verzorgen van content voor E-learning omgevingen behoort tevens tot onze competenties.

Persoonlijk contact::

Contact adres:

Botterstraat 139, 8081 JW Elburg

Social media: