Nederlands English
Valuation & Consultancy

Nieuwe huisstijl

Het delen van kennis doen wij graag en vormt een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Zo zijn wij auteur van diverse vakinhoudelijk boeken waarin vastgoedrekenen en taxeren de kern vormt.
Samen met Spryg verzorgen wij de cursus Integraal Vastgoedrekenen en schreven wij de boeken Vastgoedrekenen met Spreadsheets en Investering in Vastgoed, grond en gebieden.

De Huisstijl moet uitstralen wat we doen en zo de doelgroep aanspreken

In opdracht van Noordhoff-uitgevers schreven wij het hoofdstuk Parkeervastgoed voor het boek Taxatieleer Vastgoed 2.
Wij zijn betrokken bij diverse vastgoedopleidingen zoals de ASRE, Nyenrode, Academie voor Vastgoed en de Beroepsopleiding Makelaars.

Voor onder andere diverse banken, corporaties en gemeenten verzorgen wij op maat gemaakte opleidingstrajecten waar vastgoedrekenen, taxaties en ruimtelijke vaak het onderwerp vormen. Maar ook specifieke taxatieopleidingen en parkeer gerelateerde opleidingen kunnen wij verzorgen. Voor onder andere diverse banken, corporaties en gemeenten verzorgen wij op maat gemaakte opleidingstrajecten waar vastgoedrekenen, taxaties en ruimtelijke vaak het onderwerp vormen. Maar ook specifieke taxatieopleidingen en parkeer gerelateerde opleidingen kunnen wij verzorgen. Voor onder andere diverse banken, corporaties en gemeenten verzorgen wij op maat gemaakte opleidingstrajecten waar vastgoedrekenen, taxaties en ruimtelijke vaak het onderwerp vormen. Maar ook specifieke taxatieopleidingen en parkeer gerelateerde opleidingen kunnen wij verzorgen.